Годината не стартира никак добре за Новак Джокович, като до момента

...
Годината не стартира никак добре за Новак Джокович, като до момента
Коментари Харесай

Изненадващата раздяла за Новак Джокович

Годината не започва по никакъв начин добре за Новак Джокович, като досега сърбинът се намира в непознати за него води, тъй като не е спечелил нито един трофей.
 Новак Джокович на Australian Open - малцината тенисисти, побеждавали сърбина на шампионата
Малцината, побеждавали Новак Джокович на Australian Open

След загубата от Яник Синер си припомняме, че не е толкоз елементарно човек да победи сърбина

Не съумя да отбрани купата си от Australian Open, а по-късно отпадна безславно и от Indian Wells. Очакваше се, че Джокович ще взе участие в Miami Open, само че изненадващо се отдръпна от шампионата, тъй като му трябвало още време, с цел да си почине и да се отдаде на фамилията си.

Е, става известно, че е употребявал това време освен за отмора, само че и с цел да направи някои огромни и значими рокади в екипа си. От профила на Новак Джокович в Instagram разбираме, че сръбският тенисист е взел решението да се раздели с треньора си Горан Иванишевич .

Двамата работят дружно от шест години, като за това време съумяха да завоюват много трофеи. Като под управлението на Иванишевич Новак Джокович съумя да завоюва всички четири шампионата от Големия шлем, като от тях има общо 12 трофея.
 Новак Джокович е гневен на ATP поради пренебрегването на треньора му Горан Иванишевич
Как ATP вбеси Новак Джокович

Сърбинът не е по никакъв начин удовлетворен от...

Сърбинът написа в обществената мрежа, че през тези годината двамата са работили старателно, забавлявали са се, само че и са спорили доста. " Химията ни на корта имаше своите възходи и падения, само че другарството ни постоянно беше устойчиво ", разяснява Джокович.
 Новак Джокович и изненадващото му отпадане от Лука Нарди на Indian Wells
Сушата (и падението) за Новак Джокович продължава

Какво се случва със сърбина

Тенисистът обаче не споделя каква тъкмо е повода за решението му да се раздели с Горан Иванишевич. Предвид слабите му игри и липса на резултати през последните месеци обаче не е изненада, че е решил да смени треньора си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР